ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Klaus Schwab ακύρωσε το ανοικτό φόρουμ στο Νταβός – Κεκλεισμένων των θυρών το συνέδριο 2022


Ο Klaus Schwab ακύρωσε το ανοικτό φόρουμ στο Νταβός – 
«Κεκλεισμένων των θυρών» το συνέδριο

Όπψς ανακοινώθηκε ακυρώνεται το ανοικτό φόρουμ του Νταβός το οποίο διοργανώνεται παράλληλα με τον οικονομικό συνέδριο του Νταβός για λόγους που έχουν να κάνουν με την «ασφάλεια».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του WEF δεν θα πραγματοποιηθεί το ανοικτό φόρουμ και στο οποίο μετέχουν πολίτες καθώς υπάρχουν ανησυχίες ότι «συνωμοσιολόγοι» ετοιμάζουν κτυπήματα στο συνέδριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί  από τις 17 έως και τις 21 Ιανουαρίου του 2022.

Έτσι ονομάζοντας τους «συνωμοσιολόγους» ως τους νέου «τρομοκράτες» της νέας εποχής, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μόνο κεκλεισμένων των θυρών όπου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντας θέματα του Great Reset πίσω από τις πλάτες του κόσμου.

Σημειώνεται ότι το ανοικτό φόρουμ του Νταβός ξεκίνησε να διοργανώνεται για πρώτη  φορά το 2003 σε μια προσπάθεια το κλειστό  κλαμπ να ανοίξει στο κοινό, μετά τις κριτικές περί μυστικοπάθειας.

Το Ανοιχτό Φόρουμ, το οποίο πραγματοποιείται παράλληλα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός και στο οποίο έχει πρόσβαση το ευρύ κοινό, θα ακυρωθεί το 2022. Ο λόγος είναι οι βίαιες απειλές από συνωμοσιολόγους.

Το δημόσιο Ανοιχτό Φόρουμ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός ακυρώθηκε, μεταξύ άλλων, λόγω απειλών για θάνατο. Το σύστημα ασφαλείας για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις έχει αυξηθεί.

«Από την πανδημία, διάφοροι υπάλληλοι του φόρουμ έχουν δεχτεί όλο και περισσότερες απειλές, ακόμη και απειλές θανάτου από θεωρητικούς συνωμοσίας», επιβεβαίωσε ένας υπεύθυνος του γραφείου μέσων ενημέρωσης του WEF την Παρασκευή σε αναφορά του «Southeastern Switzerland» κατόπιν αιτήματος του Keystone- Πρακτορείο ειδήσεων SDA.

Ως απάντηση σε αυτό, το Open Forum ακυρώθηκε, τα μέτρα ασφαλείας αυξήθηκαν και όλα τα μηνύματα ελέγχθηκαν πιο προσεκτικά. Οι υπεύθυνοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ασφάλεια είναι πιο δύσκολο να διασφαλιστεί
Δεδομένου ότι το ευρύ κοινό έχει πρόσβαση στο Open Forum, είναι πιο δύσκολο να διασφαλιστεί η ασφάλεια. Μαζί με τα προστατευτικά μέτρα που είναι δύσκολο να εφαρμοστούν λόγω της πανδημίας, αποφασίστηκε πλέον να μην πραγματοποιηθεί το Open Forum τον Ιανουάριο.

Το Ανοιχτό Φόρουμ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2003 μετά από κριτική που εκφράστηκε ότι το WEF συνεχιζόταν κεκλεισμένων των θυρών και ότι ο απλός κόσμος δεν θα γνώριζε τις συζητήσεις.

Για το υπόλοιπο φόρουμ υπάρχει ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός, σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να υποβληθείτε σε εξετάσεις για πρόσβαση. Το WEF αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Ιανουαρίου στο Νταβός και έχει το σύνθημα «Εργαζόμαστε Μαζί, Αποκαθιστώντας την Εμπιστοσύνη»

ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-viomihania/1037359_erhetai-great-reset-o-klaus-schwab-akyrose-anoikto-foroym-sto
ΠΗΓΗ 2η: https://news.in-24.com/news/318954.html

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG:

ΤΗΛ 6937248098, 6982105623, 6971569944

ΕΜΑΙΛ: esy.perifereiaaigaiou@gmail.com

FACEBOOK Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ

TWITTER Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ INSTAGRAM Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
http://politikosforeas.e-sy.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
http://www.e-sy.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.
http://txs.oramaellas.gr








 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια