ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΔΙΑ 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' & ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΗ 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'

 

ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΔΙΑ 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' & ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' 

Ίδια τακτική φαίνεται να υιοθετεί ο κ. Τσίπρας όπως τον Φεβρουάριο του 2011 στηρίζοντας το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που έλαβε μεγάλες διαστάσεις τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως στα διόδια. Σε απόγνωση βρέθηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας ακολουθώντας την ρητορική του για ανυπακοή στο κράτος με αποτέλεσμα να τους έρθει το ραβασάκι καλώντας τους να πληρώσουν υπέρογκα ποσά.

Ας θυμηθούμε τα λόγια του: «Η ανυπακοή απέναντι σε ένα κράτος, σε μία πολιτεία που δεν είναι σε θέση να τηρήσει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της, είναι πλέον ένας δρόμος, που θα γίνει μαζικός είτε το θέλουν είτε όχι αυτοί που μας κανοναρχούν το βράδυ από τα δελτία ειδήσεων και ανεξαρτήτως από το τι θα πράξουν τα κόμματα».

Σήμερα ανακοινώθηκε το «σύνθημα» της καμπάνιας του Αλέξη Τσίπρα κατά της ΔΕΗ – ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !

Ο κ. Τσίπρας φαντάζει πως τα Golden boys της ΔΕΗ θα δεχτούν πίσω τους λογαριασμούς από τους αγανακτισμένους πολίτες και έληξε εκεί το θέμα παρασύροντας για άλλη μία φορά στην παραπλάνηση.

Επί πρωθυπουργία του με συγκυβέρνηση τον Πάνο Καμμένο, είχε περάσει στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, την ΕΛΒΟ, το Αττικό Μετρό και τις Κτιριακές Υποδομές. Για την ΔΕΗ δεσμεύτηκαν για την μείωση της κρατικής συμμετοχής στην ΔΕΗ από το 51% στο 34% που θα γινόταν μέσω πώλησης όπου και η χρηματιστηριακή αξία της είχε κατρακυλήσει στα 300 εκατομμύρια ευρώ. Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Το πιθανότερο είναι ότι μπροστά μας συντελείται μια αδίστακτη πολιτική εξαπάτηση των πολιτών, περίτεχνα κρυμμένη πίσω από εύηχα συνθήματα που οδηγούν στην υπερδιέγερση αντιδραστικών αντανακλαστικών.

Η ενέργεια πρέπει να παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και αυτό αγαπητοί αναγνώστες θα γίνει μόνο με τον πολιτικό φορέα του Εθνους των Ελλήνων - Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Τέλος σε όλο αυτό το παράλογο που βιώνουμε θα δώσουμε όλοι μαζί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμένοι, ως ενεργοί πολίτες και συμμετέχοντας στις αποφάσεις που αφορούν τον βίο μας. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ



ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=BxoHDANuy1s

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG:

ΤΗΛ 6937248098, 6982105623, 6971569944

ΕΜΑΙΛ: esy.perifereiaaigaiou@gmail.com

FACEBOOK Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ

TWITTER Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ INSTAGRAM Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
http://politikosforeas.e-sy.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
http://www.e-sy.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.
http://txs.oramaellas.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια